Aguročiai su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | aguročio |
150 gramų | grybai |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nulupti aguročiai perpjaunami pusiau, išskobus dalį minkštimo su sėklomis apvirinami pasūdytame vandenyje. Išskobtas minkštimas be sėklų sukapojamas, sumaišomas su virtais supjaustytais grybais, petražolėmis ir svieste pakepintais svogūnais. Masė pasūdoma, įberiama pipirų, pakepinama. Aguročiai prikemšami tos masės ir troškinami, įpylus truputį karšto vandens ar sultinio. Troškinti aguročiai sudedami į pašildytą pusdubenį, užpilami tuo pačiu padažu, kuriame buvo troškinti, pagardintu supjaustytais virtais kiaušiniais ir grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Moliūgų blynai su abrikosais
- Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
- Žiedinių kopūstų blyneliai
- Apkepas „Vienas ir du“
- Vištienos ir baklažanų apkepas
- Keptos bulvės su sūriu
- Baklažanai su daržovėmis ir kalakutiena
- Feta įdarytos paprikos
- Aguročiai su grybais
- Apkeptos daržovės
- Cukinijų žiedeliai
- Kukurūzų apkepas su obuoliais
- Obuolių ir morkų blynai
- Cukinijos su krabų lazdelėmis
- Karštos grilio salotos
- Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
- Daržovių troškinys
- Romos pjausnys iš sūrio
- Balandėliai pagal Vidą
- Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
Aguročiai su grybais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurotis,
600 gramų -
Grybai,
150 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai - Petražolės
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupti aguročiai perpjaunami pusiau, išskobus dalį minkštimo su sėklomis apvirinami pasūdytame vandenyje. Išskobtas minkštimas be sėklų sukapojamas, sumaišomas su virtais supjaustytais grybais, petražolėmis ir svieste pakepintais svogūnais. Masė pasūdoma, įberiama pipirų, pakepinama. Aguročiai prikemšami tos masės ir troškinami, įpylus truputį karšto vandens ar sultinio. Troškinti aguročiai sudedami į pašildytą pusdubenį, užpilami tuo pačiu padažu, kuriame buvo troškinti, pagardintu supjaustytais virtais kiaušiniais ir grietine.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...