Agurkų pjausniai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
6 vienetai | agurkų |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
1 vienetas | morkos |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Agurkai nulupami, supjaustomi įstrižai nemažais griežinėliais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir pakepinami svieste. Tada sudedami į puodą, apibarstomi pakepintomis tarkuotomis morkomis, įpilama grietinės ir troškinama. Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žiedinių kopūstų apkepas
- Įdaryti porai
- Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
- Moliūgų ir ryžių apkepas
- Kukurūzų apkepas su obuoliais
- Kepti agurkai
- Morkų sklindžiai
- Kepti salierai
- Įdarytos kaliaropės
- Pupos su čiobreliais
- Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
- Daržovių troškinys
- Vištienos ir baklažanų apkepas
- Įdarytos cukinijos
- Šparaginės pupelės
- "Balandėlis"
- Moliūgų blynai su abrikosais
- Negaluojančios paprikos
- Porų pyragas
- Ryžių pudingas
Agurkų pjausniai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai,
6 vienetai -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Morkos,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurkai nulupami, supjaustomi įstrižai nemažais griežinėliais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir pakepinami svieste. Tada sudedami į puodą, apibarstomi pakepintomis tarkuotomis morkomis, įpilama grietinės ir troškinama. Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...