Agurkų gėlytės
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
2 vienetai agurkų (ilgi)
2 vienetai silkė (sūdyta)
200 gramų varškė
1 vienetas svogūnai (nedidėlis)
šiek tiek salotos
šiek tiek citrinų sultys
1 valgomasis šaukštas petražolės (smulkintos)
1 valgomasis šaukštas melisa (smulkinta)
0.3 arbatinio šaukštelio aitriosios paprikos (malta)
šiek tiek druska
šiek tiek kvapieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gerai išmirkytą silkę nuvalyti, išimti kaulus, smulkiai sukapoti, pašlakstyti citrinos sultimis, įberti smulkintą svogūną, petražoles, melisą ar agurklę, sudėti varškę.
Pabarstyti paprika, druska ir pipirais, uždengti ir 2-3 val. palaikyti šaldytuve.
Agurkus nuplauti, supjaustyti gabalėliais, išskobti vidų.
Kai silkės masė atšals, ja prikimšti agurkų vidų.
Agurkų gėlytes sudėti ant salotų lapų, puošti agurklės žiedais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Agurkų gėlytės

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Gerai išmirkytą silkę nuvalyti, išimti kaulus, smulkiai sukapoti, pašlakstyti citrinos sultimis, įberti smulkintą svogūną, petražoles, melisą ar agurklę, sudėti varškę.
Pabarstyti paprika, druska ir pipirais, uždengti ir 2-3 val. palaikyti šaldytuve.
Agurkus nuplauti, supjaustyti gabalėliais, išskobti vidų.
Kai silkės masė atšals, ja prikimšti agurkų vidų.
Agurkų gėlytes sudėti ant salotų lapų, puošti agurklės žiedais.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų