Įdarui papildomai reikės:
50 g džiovintų abrikosų
50 g razinų
150 g aguonų
1 šaukštas romo (konjako)
2 šaukštai cukraus
Abrikosus supjaustykite ir sumaišykite su razinomis, apšlakstykite romu ir palikite valandą pastovėti, į aguonas suberkite cukrų ir užplikykite nedideliu kiekiu vandens. Po to aguonas sumaišykite su vaisiais. Iš tešlai skirtų produktų suminkykite tešlą, ją padalinkite į dvi dalis ir palaikykite 2 val. šaldytuve. Tešlą iškočiokite, aptepkite įdaru ir suvyniokite. Vyniotinį supjaustykite nedideliais gabaliukais ir sudėkite į sviestiniu popieriumi išklotą skardą. Kepkite orkaitėje 25-30 min.
Aguonų vyniotinukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
275 gramai | kvietiniai miltai |
125 gramai | margarinas |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
50 gramų | medus (skystas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pyragėliai su vištienos įdaru
- Žagarėliai
- Aguoniniai pyragėliai
- Spurgos su vyšniomis
- Juodojo šokolado keksiukai su šokoladiniu įdaru ir šokoladinėmis kepurėlėmis
- Bandelės su grybais
- Prabangūs kakavos pyragaičiai
- Papajaus pyragėliai
- Kalėdine spurga
- Plikyti pyragaičiai
- Greiti pyragėliai - maišeliai
- Greiti pyragėliai - maišeliai
- Aguoninės formelės
- Šokoladiniai kavos keksiukai su maskarponės kremu
- Obuoliai skarelėse
- Skaniosios bandelės su mėsa
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su įdaru
- Spurgos iš varškės
- Kamelijos skanėstas
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su obuoliais
Aguonų vyniotinukai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
275 gramai -
Margarinas,
125 gramai -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Medus, skystas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui papildomai reikės:
50 g džiovintų abrikosų
50 g razinų
150 g aguonų
1 šaukštas romo (konjako)
2 šaukštai cukraus
Abrikosus supjaustykite ir sumaišykite su razinomis, apšlakstykite romu ir palikite valandą pastovėti, į aguonas suberkite cukrų ir užplikykite nedideliu kiekiu vandens. Po to aguonas sumaišykite su vaisiais. Iš tešlai skirtų produktų suminkykite tešlą, ją padalinkite į dvi dalis ir palaikykite 2 val. šaldytuve. Tešlą iškočiokite, aptepkite įdaru ir suvyniokite. Vyniotinį supjaustykite nedideliais gabaliukais ir sudėkite į sviestiniu popieriumi išklotą skardą. Kepkite orkaitėje 25-30 min.
Reklama:
Komentarai (5)
-
lina
2009-01-13 22:24
O KUR FOTO? :-(
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...