
150 gramų | sviestas |
200 gramų | cukrus ("DanSukker" Panevėžio Plius) |
5 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | aguonų |
80 gramų | lazdyno riešutai |
80 gramų | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus ("DanSukker" su natūralia vanile) |
20 mililitrų | brendis |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
100 gramų | džemas (aviečių) |
200 gramų | cukraus pudra ("DanSukker" milteliai) |
1 vienetas | citrinos |
0.5 pakelio | migdolai (plokštelės) |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Špinatų tortas su varškės kremu ir braškėmis
-
Gardusis Kuršėnų vyniotinis
-
Tuno pyragas su majonezu
-
Varškės pyragas
-
Obuolių „Šarlotė“
-
Obuolių ir riešutų pyragas
-
Skanausias varškės pyragas
-
Pyragas su obuoliais ir juodaisiais serbentais
-
Citrininis pyragas su rikotos sūriu
-
Everestas
-
Apverstas ananasinis pyragas
-
Šimtalapis su meile
-
Slyvų pyragas
-
Mielinis pyragas su obuoliais
-
Kriaušių pyragas
-
Varškės pyragas "Apelsinas"
-
Obuolių pyragas
-
Prancūziškų skrebučių gaminimas
-
Gardus medaus pyragas
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
Aguonų pyragas su "DanSukker" vaniliniu cukrumi su tikra vanile

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Sviestas,
150 gramų -
Cukrus, "DanSukker" Panevėžio Plius,
200 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Aguonos,
200 gramų -
Lazdyno riešutai,
80 gramų -
Miltai,
80 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanilinis cukrus, "DanSukker" su natūralia vanile,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Brendis,
20 mililitrų -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Džemas, aviečių,
100 gramų -
Cukraus pudra, "DanSukker" milteliai,
200 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Migdolai, plokštelės,
0.5 pakelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Minkštą sviestą gerai išsukite su puse "DanSukker" Panevėžio plius cukrumi ir kiaušinių tryniais. Baltymus išplakite, po truputį suberkite likusį cukrų.
Sumalkite aguonas ir riešutus. Pakaitomis su baltymais į trynių masę berkite aguonas, riešutus, sijotus miltus su kepimo milteliais, "Dansukker" vanilinį cukrų su natūralia vanile, supilkite brendį, suberkite cinamoną ir gerai išsukite.
Masę iškrėskite į sviestu išteptą ir miltais pabarstytą torto formą. 180 C temperatūros orkaitėje kepkite apie 50 minučių. Atvėsusį tortą aptepkite džemu ir palikite šaltai pusvalandį sustingti.
"DanSukker" cukraus miltelius sumaišykite su vienos citrinos sultimis. Glajus turi būti ne per skystas. Juo apliekite pyragą, o šonus dar apibarstykite migdolų plokštelėmis.
Skanaus!