Kiaušinių tryniai ištrinami su cukrumi, suberiamos nuplikytos ir 2 kartus sumaltos aguonos. Vėliau sudedami išplakti kiaušinių baltymai, suberiami džiūvėsėliai ir vanilinas.
Paruošta tešla sudedama į aliejumi išteptą formą ir kepama gana karštoje orkaitėje apie 30 min.
Aguonų keksas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
250 gramų | aguonų |
200 gramų | cukrus |
6 vienetai | kiaušiniai |
40 gramų | džiūvėsėliai |
šiek tiek | vanilinas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trupiniuotis
- Citrininis varškės pyragas su kakava
- Šokoladinis pyragas
- Skanus riešutų pyragas
- Paprastasis keksas
- Obuolių pyragas su grietinės kremu
- Tinginys
- Tamsus pyragas
- Prancūziškas pyragas
- Tortas su varškės kremu
- Dviejų sluoksnių pyragas
- Bulka "Pynutė"
- Šokoladinis cukinijų pyragas
- Šokoladinis skanėstas su riešutais
- Rosanos skruzdėlynas
- Jogurtinis obuolių pyragas
- Chocoflan – kakavinis pyragas su pudingu
- Balta sluoksniuota duona
- Pyragas su riešutais
- Šokoladinis pyragas
Aguonų keksas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aguonos,
250 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Džiūvėsėliai,
40 gramų - Vanilinas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinių tryniai ištrinami su cukrumi, suberiamos nuplikytos ir 2 kartus sumaltos aguonos. Vėliau sudedami išplakti kiaušinių baltymai, suberiami džiūvėsėliai ir vanilinas.
Paruošta tešla sudedama į aliejumi išteptą formą ir kepama gana karštoje orkaitėje apie 30 min.
Reklama:
Komentarai (5)
-
inesa
2010-02-20 14:19
fui :bloga: o
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...