Šaltą sveistą sutarkuoti, berti druską, cukrų, miltus (jų kiekis priklauso nuo kaiušinio dydžio, sviesto riebumo), ir minkyti tešlą kol trupiniai sušoks į vieną gumulą.
Tešlą dėti į šaldytuvą valandai.
Aguoninis vyniotinis
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
šiek tiek | miltai (SPELTA) |
200 gramų | sviestas (šaltas) |
1 vienetas | kiaušiniai |
100 gramų | cukrus |
1 žiupsnelis | druska |
200 gramų | aguonų (maltos) |
50 gramų | razinos |
50 gramų | brendis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Razinas užmerkti brendyje, palaikyti. Sumaišyti su aguonomis.
Galima pasaldinti cukrumi, jei aguonos maltos be cukraus.
Galima pasaldinti cukrumi, jei aguonos maltos be cukraus.
3.
Tešlą ištraukti, iškočioti stačiakampį, aptepti aguonų mase ir susukti. Kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 30 - 35 minutes, kol gražiai parus.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Daniškas kalėdinis pyragas
- Skonio kelias su abrikosais
- Kalėdinis keksas
- Tiramisu
- Bananinis tortas-pyragas
- Obuolių pyragas su riešutais
- Saulėgrąža
- Trupiniuotis
- Prancūziškas pyragas
- Citrininis varškės pyragas
- Šokoladinis varškės pyragas "Vasaros naktis"
- Mielinės tešlos pyragas
- Sūrio pyragas
- Pascha
- Karamelinis pyragas
- Vyniotinis su moliūgų biskvitu ir grietininiu citrininiu kremu
- Žuvies pyragas
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir bananais
- Mielinis vyniotinis su aguonomis
- Meduolis
Aguoninis vyniotinis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
- Miltai, SPELTA
-
Sviestas, šaltas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
100 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Aguonos, maltos,
200 gramų -
Razinos,
50 gramų -
Brendis,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šaltą sveistą sutarkuoti, berti druską, cukrų, miltus (jų kiekis priklauso nuo kaiušinio dydžio, sviesto riebumo), ir minkyti tešlą kol trupiniai sušoks į vieną gumulą.
Tešlą dėti į šaldytuvą valandai.Razinas užmerkti brendyje, palaikyti. Sumaišyti su aguonomis.
Galima pasaldinti cukrumi, jei aguonos maltos be cukraus.Tešlą ištraukti, iškočioti stačiakampį, aptepti aguonų mase ir susukti. Kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 30 - 35 minutes, kol gražiai parus.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...