Aguoniniai sausainiai
AUTORIUS:
Irvyda
Porcijų skaičius: 30
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Autorius apie receptą: Aguoniniai sausainiai trapūs, lengvi, tirpstantys burnoje ir labai greitai suvalgomi. Aguoniniai sausainiai trapūs, lengvi, tirpstantys burnoje ir labai greitai suvalgomi. Irvyda
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
300 gramų miltai
200 gramų kepinių margarino
150 gramų cukrus
2 vienetai kiaušiniai
100 gramų aguonų
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Margariną ištirpinti ir sumaišyti su cukrumi. Įmušti kiaušinius ir viską truputį paplakti šakute.
2.
Miltus, kepimo miltelius ir aguonas sumaišyti ir berti į sviesto ir kiaušinių mišinį. Išminkyti tešlą. Ją palaikyti apie 1 valandą šaldytuve ir formuoti norimo dydžio sausainius.
3.
Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 15 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Aguoniniai sausainiai

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 30
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Aguoniniai sausainiai trapūs, lengvi, tirpstantys burnoje ir labai greitai suvalgomi. Irvyda
Gaminimo eiga:
  1. Margariną ištirpinti ir sumaišyti su cukrumi. Įmušti kiaušinius ir viską truputį paplakti šakute.

  2. Miltus, kepimo miltelius ir aguonas sumaišyti ir berti į sviesto ir kiaušinių mišinį. Išminkyti tešlą. Ją palaikyti apie 1 valandą šaldytuve ir formuoti norimo dydžio sausainius.

  3. Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 15 minučių.

Receptą atsiuntė Irvyda
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų