Aguoniniai sausainėliai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1.5 stiklinės kvietiniai miltai
1 stiklinė cukrus
1 stiklinė aguonų (maltos)
3 vienetai kiaušiniai
1 stiklinė grietinė
1 arbatinis šaukštelis soda
šiek tiek druska
šiek tiek vanilinis cukrus
1 sauja migdolai
1 sauja razinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir žiupsneliu druskos. Sudėti vanilinį cukrų ir paprastą cukrų. Grietinę sumaišyti su soda ir supilti į kiaušinius. Suberti aguonas ir miltus. Suminkyti tešlą. Ją padalinti į tris dalis, kiekvieną jų suvynioti į volelį ir supjaustyti 0,5 cm griežinėliais. Juos sudėti į skardą, į kiekvieną įspausti po migdolą ar raziną. Kepti apie 20 minučių 180° C temp. orkaitėje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Aguoniniai sausainėliai

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kiaušinius išplakti su cukrumi ir žiupsneliu druskos. Sudėti vanilinį cukrų ir paprastą cukrų. Grietinę sumaišyti su soda ir supilti į kiaušinius. Suberti aguonas ir miltus. Suminkyti tešlą. Ją padalinti į tris dalis, kiekvieną jų suvynioti į volelį ir supjaustyti 0,5 cm griežinėliais. Juos sudėti į skardą, į kiekvieną įspausti po migdolą ar raziną. Kepti apie 20 minučių 180° C temp. orkaitėje.

Reklama:

Komentarai (4)


Daugiau receptų