Agrastų uogienė su degtine
AUTORIUS:
Alma
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas agrastų
2 stiklinės vanduo
1.5 kilogramo cukrus
šiek tiek degtinė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuvalytus agrastus suberti į dubenį, apšlakstyti degtine, kelis kartus sukrėsti, 5 - 6 val. palaikyti šaltai.
2.
Cukrų su vandeniu užvirinti, suberti agrastus, virti ant vidutinės ugnies, kol agrastai pasidarys permatomi.
3.
Karštą uogienę išpilstyti į stiklainius, užsukti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Agrastų uogienė su degtine

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Nuvalytus agrastus suberti į dubenį, apšlakstyti degtine, kelis kartus sukrėsti, 5 - 6 val. palaikyti šaltai.

  2. Cukrų su vandeniu užvirinti, suberti agrastus, virti ant vidutinės ugnies, kol agrastai pasidarys permatomi.

  3. Karštą uogienę išpilstyti į stiklainius, užsukti.

Receptą atsiuntė Alma
Reklama:

Komentarai (1)


  • valentina 2015-07-22 14:35

    labai dėkinga betai už receptus


Daugiau receptų