
Agrastų marmeladas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų | agrastų |
500 gramų | obuoliai |
500 gramų | cukinija |
500 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Cukinijas ir obuolius išvalykite, susmulkinkite ir sudėję į puodą uždengę pakaitinkite ant mažos ugnies, tada sugrūskite.
2.
Agrastus sugrūskite su cukrumi, užvirinkite, pertrinkite per sietelį ir sumaišykite su obuolių bei cukinijų mase.
3.
Virkite, kol marmeladas ims tirštėti. Karštą masę sukrėskite į stiklainius ir uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
-
Paprasta žemuogių uogienė
-
Slyvų ir juodojo šokolado uogienė
-
Aviečių uogienė
-
Slyvų uogienė
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Agrastų marmeladas
-
Kreminis citrinų pyragas
-
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
-
Moliūgų uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Vyšnių ir įvairių uogų uogienė
-
Braškių uogienė
-
Obuolių ir šermukšnių uogienė
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Bruknių uogienė
-
Skanusis abrikosų džemas
-
Braškių uogienė su rabarbarais
-
Juodųjų serbentų džemas
Agrastų marmeladas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Agrastai,
500 gramų -
Obuoliai,
500 gramų -
Cukinija,
500 gramų -
Cukrus,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukinijas ir obuolius išvalykite, susmulkinkite ir sudėję į puodą uždengę pakaitinkite ant mažos ugnies, tada sugrūskite.
Agrastus sugrūskite su cukrumi, užvirinkite, pertrinkite per sietelį ir sumaišykite su obuolių bei cukinijų mase.
Virkite, kol marmeladas ims tirštėti. Karštą masę sukrėskite į stiklainius ir uždarykite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...