Agrastų marmeladas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų | agrastų |
500 gramų | obuoliai |
500 gramų | cukinija |
500 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Cukinijas ir obuolius išvalykite, susmulkinkite ir sudėję į puodą uždengę pakaitinkite ant mažos ugnies, tada sugrūskite.
2.
Agrastus sugrūskite su cukrumi, užvirinkite, pertrinkite per sietelį ir sumaišykite su obuolių bei cukinijų mase.
3.
Virkite, kol marmeladas ims tirštėti. Karštą masę sukrėskite į stiklainius ir uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Braškių ir rabarbarų uogienė
- Vyšnių ir įvairių uogų uogienė
- Verdame obuolių ir cukinijų pagardą arba chutney
- Džiovintų abrikosų marmeladas
- Vyšnių uogienė
- Braškių ir gervuogių džemas
- Braškių uogienė
- Obuolienė su imbierais
- Erškėtuogių uogienė
- Paprasta žemuogių uogienė
- Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
- Cukinija iš uogienės ir slyvų
- Moliūgų uogienė
- Šermukšnių uogienė
- Arbūzų ir braškių uogienė
- Paprasta vyšnių uogienė
- Braškių uogienė su rabarbarais
- Rabarbarų uogienė
- Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
- Kriaušių ir bruknių uogienė
Agrastų marmeladas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Agrastai,
500 gramų -
Obuoliai,
500 gramų -
Cukinija,
500 gramų -
Cukrus,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukinijas ir obuolius išvalykite, susmulkinkite ir sudėję į puodą uždengę pakaitinkite ant mažos ugnies, tada sugrūskite.
Agrastus sugrūskite su cukrumi, užvirinkite, pertrinkite per sietelį ir sumaišykite su obuolių bei cukinijų mase.
Virkite, kol marmeladas ims tirštėti. Karštą masę sukrėskite į stiklainius ir uždarykite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...