Pašalinti agrastų kotelius ir taurėlapius, suberti į virintą vandenį ir 10 min. virti.
Tuomet nukošti.
Į agrastų sultis sudėti išbrinkintą želatiną ir pakaitinti, kol ištirps.
Želatinai ištirpus suberti paruoštas braškes, supilti į paruoštus stiklainius ir pasterizuoti.
0,5 l stiklainius pasterizuoti 80-85°C temperatūroje 20 min., 1 l talpos - 25 min.
Agrastų drebučiai su braškėmis
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | braškės |
300 gramų | agrastų |
1 stiklinė | vanduo |
100 gramų | cukrus |
20 gramų | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vaisių vėrinukai
- Šokolado putėsiai
- Bananų šerbetas
- Citrinų šerbetas
- Vaisių desertas su grietinėle
- Vasariški pusryčiai
- Bakalieno Tinginys
- Karamelinės lazdelės
- Desertas "Vojei"
- Braškių grietinėlė
- Obuolių šerbetas
- Tortas "Mozaika"
- Braškių ir bananų kokteilis
- Šokoladiniai kavos ledai
- Slyvų putėsiai su kiaušiniais
- Gaivus kokosinis desertas
- Braškių pienas
- Baltymų kremo pyragaičiai su plakta grietinėle
- Vaisinis desertas
- Desertinė varškė
Agrastų drebučiai su braškėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Braškės,
500 gramų -
Agrastai,
300 gramų -
Vanduo,
1 stiklinė -
Cukrus,
100 gramų -
Želatina,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pašalinti agrastų kotelius ir taurėlapius, suberti į virintą vandenį ir 10 min. virti.
Tuomet nukošti.
Į agrastų sultis sudėti išbrinkintą želatiną ir pakaitinti, kol ištirps.
Želatinai ištirpus suberti paruoštas braškes, supilti į paruoštus stiklainius ir pasterizuoti.
0,5 l stiklainius pasterizuoti 80-85°C temperatūroje 20 min., 1 l talpos - 25 min.
Reklama:
Komentarai (3)
-
maja
2010-12-29 12:29
skamba dieviskai :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...