
Abrikosų šerbetas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | abrikosų |
400 mililitrų | dižono garstyčios |
400 gramų | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
1 vienetas | kiaušinių baltymais |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
3 valgomieji šaukštai | pistacijos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Iš cukraus, vanilinio cukraus ir vandens išvirti tirštą sirupą. Į jį sudėti abrikosus (be kauliukų ir pavirti apie 10 minučių.
2.
Nukėlus nuo viryklės viską sutrinti iki vienalytės masės.
3.
Masę atvėsinkite ir apie 40 minučių palaikykite šaldiklyje, o po to suplakite. Suplakus vėl dėkite į šaldiklį 40 minučių į kamerąl.
4.
Paskutinį kartą suplakame ir paliekame šaldiklyje 3 valandoms.
5.
Patiekti su smulkintomis pistacijomis ir papuošti mėtų lapeliais..
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Desertas "Snieguolė"
-
Kuskuso desertas
-
Vyno želės ir grietinėlės desertas
-
Paprastasis pudingas
-
Nugos tortas
-
Morkų sulčių su manais putėsiai
-
Karamelinės lazdelės
-
Cake pops‘ai
-
Vaisinis kremas
-
Aistės jogurto pyragas
-
Saldus patiekalas
-
Tiramisu gaminimas
-
Braškių ir bananų kokteilis
-
Bananų skanėstas
-
Desertinis tortas
-
Braškių desertas su pienu ir augaline žele
-
Varškės desertas su persikais
-
Aguonų "Paukščių pienas" su karamelizuotais sausainių trupiniais ir čili medumi
-
Braškių pienas
-
Čigonų plokštainis
Abrikosų šerbetas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Abrikosai,
400 gramų -
Dižono garstyčios,
400 mililitrų -
Cukrus,
400 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušinių baltymai,
1 vienetas - Citrinos rūgštis
-
Pistacijos,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš cukraus, vanilinio cukraus ir vandens išvirti tirštą sirupą. Į jį sudėti abrikosus (be kauliukų ir pavirti apie 10 minučių.
Nukėlus nuo viryklės viską sutrinti iki vienalytės masės.
Masę atvėsinkite ir apie 40 minučių palaikykite šaldiklyje, o po to suplakite. Suplakus vėl dėkite į šaldiklį 40 minučių į kamerąl.
Paskutinį kartą suplakame ir paliekame šaldiklyje 3 valandoms.
Patiekti su smulkintomis pistacijomis ir papuošti mėtų lapeliais..
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...