Abrikosų šerbetas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | abrikosų |
400 mililitrų | dižono garstyčios |
400 gramų | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
1 vienetas | kiaušinių baltymais |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
3 valgomieji šaukštai | pistacijos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Iš cukraus, vanilinio cukraus ir vandens išvirti tirštą sirupą. Į jį sudėti abrikosus (be kauliukų ir pavirti apie 10 minučių.
2.
Nukėlus nuo viryklės viską sutrinti iki vienalytės masės.
3.
Masę atvėsinkite ir apie 40 minučių palaikykite šaldiklyje, o po to suplakite. Suplakus vėl dėkite į šaldiklį 40 minučių į kamerąl.
4.
Paskutinį kartą suplakame ir paliekame šaldiklyje 3 valandoms.
5.
Patiekti su smulkintomis pistacijomis ir papuošti mėtų lapeliais..
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pieniniai ledai
- Braškių putėsiai su manų kruopomis
- Gaivus kokosinis desertas
- Skanėstas su saulėgrąžomis
- Pusryčių desertas
- Kukurūzų dribsnių lizdeliai
- Šokoladiniai bananai
- Aguonų "Paukščių pienas" su karamelizuotais sausainių trupiniais ir čili medumi
- Varškės tortas
- Desertinė varškytė
- Varškės ledai
- Mango pudingas
- Braškumėlis
- Vyno želės ir grietinėlės desertas
- Juodųjų serbentų sausainiai
- Gaivus varškės desertas
- Vafliai su graikiniais riešutais
- Vaisių desertas su grietinėle
- Tinginys su riešutais
- Braškių pienas
Abrikosų šerbetas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Abrikosai,
400 gramų -
Dižono garstyčios,
400 mililitrų -
Cukrus,
400 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušinių baltymai,
1 vienetas - Citrinos rūgštis
-
Pistacijos,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš cukraus, vanilinio cukraus ir vandens išvirti tirštą sirupą. Į jį sudėti abrikosus (be kauliukų ir pavirti apie 10 minučių.
Nukėlus nuo viryklės viską sutrinti iki vienalytės masės.
Masę atvėsinkite ir apie 40 minučių palaikykite šaldiklyje, o po to suplakite. Suplakus vėl dėkite į šaldiklį 40 minučių į kamerąl.
Paskutinį kartą suplakame ir paliekame šaldiklyje 3 valandoms.
Patiekti su smulkintomis pistacijomis ir papuošti mėtų lapeliais..
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...