Abrikosų kisielius
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas abrikosų
1 stiklinė cukrus
2 valgomieji šaukštai krakmolas
šiek tiek citrinos rūgštis
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Abrikosus nuplauti ir išimti kauliukus.
2.
Abrikosus sudėti į puodą, užpilti karštu vandeniu ir virinti 5- 6 minutes.
3.
Išvirtus abrikosus kartu su nuoviru pertrinti, supilti cukrų, pridėti citrinų rūgšties, supilti krakmolą ir maišant kaitinti, kol užvirs.
4.
Supilstyti į indus, pagardinti cukrumi ir atšaldyti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Abrikosų kisielius

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Abrikosus nuplauti ir išimti kauliukus.

  2. Abrikosus sudėti į puodą, užpilti karštu vandeniu ir virinti 5- 6 minutes.

  3. Išvirtus abrikosus kartu su nuoviru pertrinti, supilti cukrų, pridėti citrinų rūgšties, supilti krakmolą ir maišant kaitinti, kol užvirs.

  4. Supilstyti į indus, pagardinti cukrumi ir atšaldyti.

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų