A la Brownie
AUTORIUS:
Sandra
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
0.75 stiklinės miltai
0.5 stiklinės kakava (nesaldi)
1 žiupsnelis druska
1.5 stiklinės cukrus
50 gramų sviestas
1 valgomasis šaukštas vanilinis cukrus
2 vienetai kiaušiniai
50 gramų šokoladas
1 sauja riešutai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sumaišykite sausus ingredientus : miltus, cukrų, kakavą, druską. Tada sudėkite sviestą, vanilę, kiaušinius ir gerai išsukite iki vientisos masės (neperplakite).
2.
Sulaužykite plytelę šokolado ir panarinkite į masę. Taip pat galite dėti ir riešutus. Nedidelę skardą ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais arba įtieskite kepimo popierių.
3.
Supilkite tešlą. Kepkite iki 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje 30 - 40 minučių.
4.
Galima patiekti visiškai ataušusį arba šiltą su ledais, braškėmis ir riešutais.
Taip pat galima padaryti šokoladinį glaistą, kad būtų dar " šokoladiškesnis " skonis.(50-100g šokoladas, 60 g sviestas, kakava, cukraus pudra, pienas.(Cukraus pudrą ir pieną dėkite atsižvelgdamos į šokoladinio kremo konsistencija, ji turi būti grietinės tirštumo).) :)

Skanaus! :)

Populiariausi receptai šią savaitę

A la Brownie

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Sumaišykite sausus ingredientus : miltus, cukrų, kakavą, druską. Tada sudėkite sviestą, vanilę, kiaušinius ir gerai išsukite iki vientisos masės (neperplakite).

  2. Sulaužykite plytelę šokolado ir panarinkite į masę. Taip pat galite dėti ir riešutus. Nedidelę skardą ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais arba įtieskite kepimo popierių.

  3. Supilkite tešlą. Kepkite iki 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje 30 - 40 minučių.

  4. Galima patiekti visiškai ataušusį arba šiltą su ledais, braškėmis ir riešutais.
    Taip pat galima padaryti šokoladinį glaistą, kad būtų dar " šokoladiškesnis " skonis.(50-100g šokoladas, 60 g sviestas, kakava, cukraus pudra, pienas.(Cukraus pudrą ir pieną dėkite atsižvelgdamos į šokoladinio kremo konsistencija, ji turi būti grietinės tirštumo).) :)

    Skanaus! :)

Receptą atsiuntė Sandra
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų