4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Autorius apie receptą: 4 ingredientai, 4 žingsneliai ir Jūsų blyneliai jau garuoja ant stalo! Šie blyneliai skirti sveikiems ir sotiems pusryčiams ir ypač tiems, kas sportuoja ir skiria ypatingą 4 ingredientai, 4 žingsneliai ir Jūsų blyneliai jau garuoja ant stalo! Šie blyneliai skirti sveikiems ir sotiems pusryčiams ir ypač tiems, kas sportuoja ir skiria ypatingą dėmesį kūno linijoms. O ir tiems, kas nėra sau labai griežtas maisto atžvilgiu, smagu išbandyti kitokius negu įprasta blynelius. (...daugiau) Liucija
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai bananai (prinokę)
200 mililitrų pilno grūdo avižinių dribsniai
130 mililitrų pienas
2 vienetai kiaušiniai
šiek tiek aliejaus (arba sviestas, kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pieną pašildome mikrobangų krosnelėje, užpilame avižinius dribsnius, išmaišome ir paliekame išbrinkti bent 20 min, kelis kartus išmaišome.
2.
Bananus sutriname šakute.
3.
Kitame inde išplakame kiaušinius ir sumaišome su bananais. Tada įmaišome avižinius dribsnius.
4.
Keptuvę patepame šiek tiek aliejaus arba sviesto, pilame 1 šaukštą tešlos, suformuojame gana ploną blynelį ir kepame ant silpnos ugnies. Kai ant blynelių atsiranda mažos skylutės, atsargiai apverčiame. Taip iškepame visus blynelius.
5.
Patiekiame blynelius su mėgstamu sirupu, uogiene ir pan.

Populiariausi receptai šią savaitę

4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Autoriaus žodis: 4 ingredientai, 4 žingsneliai ir Jūsų blyneliai jau garuoja ant stalo! Šie blyneliai skirti sveikiems ir sotiems pusryčiams ir ypač tiems, kas sportuoja ir skiria ypatingą ( ...daugiau ) Liucija
Gaminimo eiga:
  1. Pieną pašildome mikrobangų krosnelėje, užpilame avižinius dribsnius, išmaišome ir paliekame išbrinkti bent 20 min, kelis kartus išmaišome.

  2. Bananus sutriname šakute.

  3. Kitame inde išplakame kiaušinius ir sumaišome su bananais. Tada įmaišome avižinius dribsnius.

  4. Keptuvę patepame šiek tiek aliejaus arba sviesto, pilame 1 šaukštą tešlos, suformuojame gana ploną blynelį ir kepame ant silpnos ugnies. Kai ant blynelių atsiranda mažos skylutės, atsargiai apverčiame. Taip iškepame visus blynelius.

  5. Patiekiame blynelius su mėgstamu sirupu, uogiene ir pan.

Receptą atsiuntė Liucija
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų