Žuvies filė ir svogūno pusę sumalkite.
Įmaišykite kiaušinius, krakmolą ir prieskonius.
Iš šios masės formuokite blynelius. Į vidurį įdėkite susmulkintų svogūnų laiškų ir sūrio gabaliuką. Suspauskite, kad gautųsi kotletukai.
Aptepkite kiekvieną kotletuką majonezu ir sudėkite į kepimo skardą. Į kepimo skardą įpilkite 15 proc. riebumo grietinėlės.
Kepkite 180° C orkaitėje apie 30 minučių.

Žuvies zrazai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žuvis (filė) |
0.5 vieneto | svogūnai (laiškai) |
2 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | krakmolas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
300 mililitrų | grietinėlės, 35% |
100 gramų | svogūnai (laiškai) |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Žuvies blyneliai
-
Lašišos šašlykas
-
Spageti su krevetėmis
-
Keptas upėtakis
-
Papuošta kepta lydeka
-
Keptas karpis tešloje
-
Plekšnė su padažu
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Silkė su slyvomis ir muskatu
-
Žuvis pagal Ingą
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
-
Šutintas upėtakis
-
Tailandietiški žuvies blyneliai
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Keptas ungurys
-
Žuvies užkepėlė
-
Lazanija su lašiša
-
Jūreivio sapnas
Žuvies zrazai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, filė,
1 kilogramas -
Svogūnai, laiškai,
0.5 vieneto -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Krakmolas,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinėlė, 35%,
300 mililitrų -
Svogūnai, laiškai,
100 gramų -
Sūris, fermentinis,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė ir svogūno pusę sumalkite.
Įmaišykite kiaušinius, krakmolą ir prieskonius.
Iš šios masės formuokite blynelius. Į vidurį įdėkite susmulkintų svogūnų laiškų ir sūrio gabaliuką. Suspauskite, kad gautųsi kotletukai.
Aptepkite kiekvieną kotletuką majonezu ir sudėkite į kepimo skardą. Į kepimo skardą įpilkite 15 proc. riebumo grietinėlės.
Kepkite 180° C orkaitėje apie 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...