
50 mililitrų | vanduo |
300 gramų | cukrus |
500 gramų | pieniško šokolado (aš naudojau baltąjį) |
400 gramų | migdolai (be odelių) |
60 gramų | juodojo šokolado |
4 valgomieji šaukštai | kakava |
Į cukraus sirupą suberkite riešutus ir išmaišykite. Leiskite pastovėti ir atvėsti.
Pasilikite 25 ar 40 riešutų saldainių įdarui, likusius riešutus sumalkite.
Ištirpinkite šokoladą, kad būtų tirštos grietinės konsistencijos, bet ne skystas!
Į šokoladą suberkite riešutus ir išmaišykite.
Šokolado masę imkite su rankomis ir formuokite nedidelius saldainius su riešutu viduje. Kai suformuosite saldainius, dalį jų pavoliokite kakavos milteliuose, o kitą dalį pamirkykite ištirpintame šokolade.
Skanaus!!!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminė karamelė
-
Karamelės saldainukai
-
Zefyrai šokolade
-
Ledų desertas su „m&m“
-
Tinginys su riešutais
-
Vaisiniai saldainiai
-
Imbieriniai saldainiai
-
Bakalieno Tinginys
-
Alaus ir juodojo šokolado triufeliai su graikiškais riešutais
-
Tinginys pagal J. Oliverį
-
Saulėgražų ir šokolado saldainiai
-
Džiovintų vaisių rutuliukai
-
Šokoladiniai saldainiai
-
Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
-
Varškės rutuliukai „Raffaello“
-
Naminiai vafliniai saldainiai su slyvų ir šokolado uogiene
-
Morengai
-
Saldainiai su maskarponės sūriu
-
Šokoladinis skanėstas su riešutais
-
Šokoladiniai traškučiai su romu
Saldainiai su riešutais

- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
50 mililitrų -
Cukrus,
300 gramų -
Pieniškas šokoladas, aš naudojau baltąjį,
500 gramų -
Migdolai, be odelių,
400 gramų -
Juodasis šokoladas,
60 gramų -
Kakava,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į puodą įpilkite vandenį ir citrinos sulčių (2 šaukštus). Suberkite cukrų ir nuolat maišant kaitinkite, kol cukrus ištirpsta.
Į cukraus sirupą suberkite riešutus ir išmaišykite. Leiskite pastovėti ir atvėsti.
Pasilikite 25 ar 40 riešutų saldainių įdarui, likusius riešutus sumalkite.
Ištirpinkite šokoladą, kad būtų tirštos grietinės konsistencijos, bet ne skystas!
Į šokoladą suberkite riešutus ir išmaišykite.
Šokolado masę imkite su rankomis ir formuokite nedidelius saldainius su riešutu viduje. Kai suformuosite saldainius, dalį jų pavoliokite kakavos milteliuose, o kitą dalį pamirkykite ištirpintame šokolade.
Skanaus!!!
Komentarai (3)
-
profas
2016-02-28 13:00
tai kas parase sita brieda pats gali perskaityt ir suprast kad technologiskai visiskai nesiprantama kas ir kaip gaminama
-
(anonimas)
2013-02-26 16:14
:parselis: :myliu: %-) :alus: :soku: :jee: :jee: :valgau: :aiskinu: